ActiVite en Culicart sluiten meerjarige samenwerkingsovereenkomst

ActiVite

Opnieuw mocht Culicart een nieuwe relatie in de Care verwelkomen. In juni 2021 startte de implementatie van Culicart bij ActiVite. De meerjarige samenwerkingsovereenkomst borgt én zorgt dat deze innovatieve zorgorganisatie klaar is voor de toekomst, welke ontwikkelingen die ook brengt.

ActiVite heeft als enige aanbieder in de regio Zuid-Holland Noord een compleet aanbod van zorg en welzijn, met name gericht op ouderen. De VVT-organisatie verleent zorg op het gebied van wonen, welzijn, zorg en verdere ondersteuning, zoals 24/7 (gespecialiseerde) wijkverpleging, verzorging, verpleeghuiszorg, palliatieve zorg, dementiezorg, (complexe) wondzorg, huishoudelijke ondersteuning, ontmoetingscentra (dementie), behandeldienst en thuisbegeleiding. Daarnaast heeft ActiVite een ledenorganisatie met 24.000 leden (huishoudens). Ook leidt de organisatie zelf medewerkers op in de ActiVite Academie. Op deze manier kan de organisatie goed en snel inspelen op externe ontwikkelingen en op wat de cliënten en bewoners nodig hebben. ActiVite is actief in de regio’s Duin en Bollenstreek, Kaag en Braassem, Nieuwkoop, Amstelveen, Leiden e.o., Leiderdorp en Alphen aan den Rijn.

Snelle, doelgerichte en integrale samenwerking
Culicart biedt keuze uit een ruime hoeveelheid direct inzetbare modules. De zoektocht naar een voedingsmanagementsysteem is door ActiVite snel en zorgvuldig uitgevoerd. Samen met de ervaren specialisten van Culicart maakte ActiVite een doelgerichte en integrale keuze; het was de wens dit proces integraal aan te vliegen, door te kiezen voor een Culicart Medewerkers- en Cliëntenportaal. Uiteraard met maximale veiligheid, een onwrikbare voorwaarde, werkt Culicart voor ActiVite 100% in de cloud, veilig gehost bij en door Culicart. Op dit moment vindt er op een van de locaties een pilot plaats voor het gebruik van het cliëntenportaal. Op grond van de resultaten daarvan zal ActiVite definitief bepalen of het cliëntenportaal ingevoerd zal worden.

Activitetablet

 

Gemak van beide portalen
Het Culicart Medewerkersportaal biedt veel ondersteuning aan de medewerkers bij ActiVite. Zij kunnen met een mobiele applicatie de gewenste gegevens rondom eten en drinken op de werkvloer opvragen en wijzigen. Ideaal voor informatievoorziening en -verwerking aan de bron. Of, zoals Culicart het zegt: “Met de module medewerkersportaal heb je Culicart in je broekzak of schort! Het cliëntenportaal is een extra service voor zowel de cliënt als de familie. Met het cliëntenportaal kan de cliënt zelf, of met behulp van een familielid en/ of de mantelzorger, een maaltijd bestellen. De cliënt kiest niet alleen wat hij/zij wil eten, maar ook hoe laat en waar precies. De cliënt ontvangt altijd een persoonlijk aanbod, dus bij een allergie of dieet wordt daar in de maaltijd rekening mee gehouden. Kortom, maximaal gastvrij!

Ervaringsverhaal volgt
Zoals gezegd: allereerst vindt een pilot plaats voor het cliëntenportaal. De eerste ervaringen worden over een paar maanden verwacht. Uiteraard houdt Culicart u op de hoogte van het gebruik ván Culicart bij ActiVite. Blijft u daarom onze nieuwsartikelen op deze site van Culicart volgen.