ISZ de Brug gaat live met het Extramurale portaal van Culicart Hospitality

Het Gemakspannetje 5

Culicart en het projectteam van ISZ de Brug hebben intensief samengewerkt aan de realisatie van de nieuwe webshop Het Gemakspannetje, een maaltijdservice waar je makkelijk en snel een maaltijd bestelt en dan geniet van lekker eten. ISZ de Brug maakt, intramuraal, al vele jaren gebruik van Culicart. De webshop is de nieuwste extramurale module van Culicart.

Binnen het producten portfolio van Culicart is het nieuwe Extramurale Portaal een mooie stap om passende maaltijden aan te bieden aan de ouderen buiten de zorginstellingen. ISZ de Brug voldoet daarmee aan een groeiende behoefte in de regio en maakt hierbij dus nu ook voor deze doelgroep gebruik van Culicart.

De regio mag het weten

In een mooi en pakkend artikel, wat via meerdere media bronnen (Facebook, Instagram, website, Linked-in,….) door ISZ de Brug is gedeeld, lees je hoe met name ouderen in de Regio Utrecht kunnen gaan genieten van het snel en makkelijk bestellen van passende maaltijden. Culicart biedt hier, middels haar extramurale portaal/webshop, een procesoptimalisatie voor de zorgorganisatie die de kwetsbare ouderen in de regio gaat ontzorgen: ,,De papieren bestellijsten, die met de hand worden ingevuld en verwerkt, zijn arbeidsintensief en foutgevoelig. Zeker als het gaat om ouderen, vaak kwetsbare mensen, is het van belang dat een systeem transparant, eenvoudig en veilig is. Met De Brug zijn we nu begonnen met het doorontwikkelen van Culicart met een extramuraal portaal, zodat het ook voor gebruik buiten zorginstellingen zeer geschikt is.’’

ISZ de Brug is klaar voor de toekomst

Jelle de Vries van De Brug ziet de nieuwe webshop Het Gemakspannetje wel zitten. ,,Kijk, voor ouderen is het misschien nog niet zo heel eenvoudig en gebruikelijk om hun bestellingen digitaal te doen. Maar het idee is dat bijvoorbeeld vrijwilligers mensen thuis gaan helpen met het systeem te werken, mits ze dat willen. Verder is het natuurlijk voor kinderen heel makkelijk om voor hun ouder(s) via de webshop maaltijden voor hem of haar te bestellen. Mochten mensen toch gewoon via papieren lijsten hun maaltijden willen bestellen, dan kunnen wij alsnog die bestellingen via het Culicart -systeem invoeren. Dat betekent in ieder geval een flinke stap vooruit in ons eigen logistieke proces.’’

Hieronder is te zien hoe makkelijk en enthousiast de doelgroep een heerlijke maaltijd aan het bestellen is via de webshop van Het Gemakspannetje, Dit stel bestelt hun maaltijd voor een aantal dagen, rekent af via IDeal en ontvangt de maaltijden via de bezorgingsdienst van ISZ de Brug.