Maak kennis met onze collega Maaike

Maaike Köhne is Consultant voor CuliCart Hospitality. Ze vertelt ons graag wat meer over haar functie.

Wat houdt je functie precies in?
Ik ben in mei 2019 gestart als Consultant voor CuliCart Hospitality. In mijn functie adviseer ik klanten hoe ze hun voedingsconcept in CuliCart Hospitality het beste kunnen inrichten. Samen met de klant willen we er voor zorgen dat patiënten en cliënten een goede maaltijd op maat kunnen nuttigen. Naast het adviseren van klanten mag ik ze ook begeleiden bij het inrichten van onze oplossing.

Hoe ben je bij PinkRoccade Healthcare terecht gekomen?
Voordat ik bij PinkRoccade terecht kwam heb ik twee jaar als consultant in de zorgsector gewerkt. Hier hield ik mij vooral bezig met de uitvoering van projectmanagement, ondersteuning in EPD-programma’s en heb ik implementatietrajecten gecoördineerd zoals een app voor ouders met vroeggeboren kinderen. Iemand in mijn netwerk attendeerde mij op deze functie bij CuliCart Hospitality. Een kans die ik heb aangegrepen!

Wat maakt jouw functie bij PinkRoccade aantrekkelijk?
Ik houd van het contact met klanten, maar juist ook de doelgroep van onze klanten zijn voor mij heel belangrijk. Het is mooi om een bijdrage te leveren in de beleving van het zorgproces van de patiënt en cliënt. Het oplossen van problemen en het faciliteren hiervan doe ik ook vol verve. We werken volop aan de comfortbeleving van patiënten en cliënten. We bewegen mee met de markt die een steeds grotere vraag heeft om haar patiënten en cliënten het comfort in de zorgorganisaties te laten ervaren. Er is dus heel veel te doen en juist dat maakt het zo aantrekkelijk.

Hoe is het om voor een software bedrijf te werken?
Het is meer dan IT en IT is ook echt niet eng en ook geen mannenwereld. Elke dag zijn we met het hele team bezig om onze klanten zo optimaal mogelijk te helpen in hun voedingslogistiek. IT is dus ook service, gericht zijn op je klanten en het proces. Het is een brug slaan tussen business en IT.

Hoe vind je PinkRoccade als werkgever?
Het is een fijne club mensen in een leuke sfeer. PinkRoccade zorgt goed voor zijn werknemers, ik heb bijvoorbeeld echt de tijd gekregen om mijn plek te vinden.  Ik heb contact met collega’s in diverse disciplines. Verder is er echt waardering voor je inzet en de behoefte en vraag tot presteren.

Wat is je ambitie?
Persoonlijk te blijven ontwikkelen, kennis te blijven delen en het product CuliCart Hospitality goed in de vingers te krijgen. Ik wil ook graag een bijdrage leveren in de door ontwikkelen van CuliCart Hospitality, zodat het mee blijft gaan in de tijd, ongeacht waar de patiënt of cliënt verblijft.
Mijn rol of functie is in elk geval altijd faciliterend en in contact blijven met klanten in een gevarieerde en  gemotiveerde omgeving.

Wil je ook werken bij PinkRoccade Healthcare? Neem dan eens een kijkje op onze vacature website.