Park Zuiderhout kiest voor Culicart

ParkZuiderhout 2

Trots en blij mogen wij vermelden dat Park Zuiderhout voor Culicart heeft gekozen als oplossing voor hun voedingsconcept. Park Zuiderhout wil digitaliseren, ook als het gaat om het opnemen van de maaltijden. Park Zuiderhout wil de huidige werkwijze op individueel en bulk niveau goed borgen en op een efficiënte manier produceren. 

Door te kiezen voor Culicart als voedingsmanagement oplossing kan Park Zuiderhout het proces rondom voeding verbeteren en alle informatie omtrent voeding vanuit één oplossing beschikbaar stellen aan alle betrokken medewerkers en bewoners. Daarmee wordt een goede basis gelegd om de veiligheid en gewenste kwaliteit te verbeteren. 

Over Park Zuiderhout

Park Zuiderhout is een unieke plek waar mensen op leeftijd landelijk wonen in een prachtig stukje natuur. De ideale locatie om het leven te vieren, daar is Park Zuiderhout volledig op ingericht. Park Zuiderhout gevestigd in Teteringen biedt services op het gebied van Vieren van het Leven, Wonen en Ondersteuning en Zorg. In Park Zuiderhout wonen ongeveer 270 ouderen, in een eigen appartement, groepswoning of op de afdelingen voor mensen met een speciale ondersteuningsvraag. Verder biedt Park Zuiderhout een extra thuis op de dagbesteding.