Nij Smellinghe over voedingsconcept “Smakelijk”

Nij Smellinghe en CuliCart Hospitality vieren samen de nieuwe vijfjarige partnerovereenkomst en zijn samen gestart met de implementatie van het nieuwe voedingsconcept “Smakelijk”. Het door Horeca & services ontwikkelde concept, waarbij door beleving rondom voeding en dranken te creëren, in het gehele ziekenhuis gezondheid, bewustzijn en opvolging aan de in het ziekenhuis verkregen en/of verkochte voeding wordt gestimuleerd.

De slogan die gebruikt wordt binnen de nieuwe visie is: “Smakelijk eten en drinken daar ligt ons hart”

Na een intens traject waarbij Lex Moerke met zijn team de markt heeft verkend welk voedingslogistiek systeem het beste aansluit bij dit unieke voedingsconcept, waarbij dagelijks vers gekookt wordt met streekproducten, is de keuze gevallen op CuliCart Hospitality. “De voeding die wij aanbieden aan patiënten moet veilig zijn en veilig verwerkt worden. Daarnaast is flexibiliteit, gebruiksvriendelijkheid en continuïteit belangrijk om een efficiënte bedrijfsvoering te garanderen. Na onderzoek en de afweging zelf een applicatie te ontwikkelen zijn wij in vernieuwde gesprekken met Mathijs Koenen van PinkRoccade geraakt. Hierin hebben wij onze visie en toekomst uitgesproken. Door de vernieuwing en inhaalslag die CuliCart Hospitality gemaakt heeft, kunnen zij ons nu voorzien in onze vraag. Redenen genoeg om de huidige samenwerking te vernieuwen en nog beter in te richten voor onze gasten.

Flexibele functionaliteiten

Door het inzetten van de nieuwe flexibele functionaliteiten van CuliCart Hospitality die de afgelopen jaren ontwikkeld zijn, zoals het Patiëntenportaal, Meerdere Maaltijdmomenten en de standaard EVD koppeling met HiX vullen we samen dit nieuwe concept in. “Smakelijk” en flexibel. In het najaar van 2020 gaat de keuken totaal verbouwd worden zodat het voedingsconcept uitgevoerd kan worden, de live-gang van het vernieuwde concept met CuliCart Hospitality is in januari 2021.”

Heb je vragen over dit artikel of wil je meer weten over de bijdrage van CuliCart Hospitality voor Nij Smellinghe? Neem dan contact op met Mathijs Koenen.