Culicart: altijd de oplossing die past

Of u nu actief bent in een zorgorganisatie, ziekenhuis of productie keuken: Culicart biedt u altijd de perfect passende oplossing. Maak nu kennis met onze drie kant-en-klare kernoplossingen: Culicart Basis, Culicart Plus en Culicart Hospitality. Modulair samengesteld en naadloos afgestemd op de specifieke eisen in uw organisatie.  Culicart draait bij u naar keuze on premise of in de cloud.

Software oplossingen

Care basis

Dé ideale laagdrempelige instapversie van Culicart. Snel aan de slag met systeemkoppelingen, Backoffice, Medewerkersportaal.

Voordelen van dit pakket

Care plus

De bewezen en beproefde uitgebreide oplossing van Culicart. Met modules waarmee u een veelzijdige voedingslogistieke oplossing in huis haalt.

Voordelen van dit pakket

Care hospitality

Hét absolute paradepaard van Culicart, en zoals de naam al zegt: volop gastvrijheid richting uw cliënten door het cliëntenportaal.

Voordelen van dit pakket

Cure basis

Dé ideale laagdrempelige instapversie van Culicart. Snel aan de slag met systeemkoppelingen, Backoffice, Medewerkersportaal.

Voordelen van dit pakket

Cure plus

De bewezen en beproefde uitgebreide oplossing van Culicart. Met modules waarmee u een veelzijdige voedingslogistieke oplossing in huis haalt.

Voordelen van dit pakket

Cure hospitality

Hét absolute paradepaard van Culicart  En zoals de naam al zegt: volop gastvrijheid richting uw patiënten door het patiëntenportaal.

Voordelen van dit pakket

Productie

Het pakket om de voedingsstromen binnen uw organisatie inzichtelijk te krijgen. 

 

Voordelen van dit pakket

Culicart à la carte

Aanvullend op onze drie kant-en-klare kernoplossingen, bieden wij u een à la carte keuze uit een aantal aanvullende modules en oplossingen. Deze kunt u separaat aanschaffen en laten implementeren. Bewezen aanvullingen op onze drie kernoplossingen. Graag stellen wij u deze kort voor.

Aanvullende modules

Culicart biedt een configureerbare koppeling met diverse financiële systemen voor de geleverde maaltijden per cliënt. Vanuit de module Managementinformatie ontvangt u alle informatie voor het verrekenen van maaltijden. Aan het eind van de maand genereert u op basis van de afgenomen maaltijden en ingerichte betaalcodes vanuit de module Managementinformatie een bestand voor de financiële administratie. Dit bestand kunnen zij inlezen in de financiële applicatie en direct de facturatie starten en alle factuurregels versturen. Een grote ontzorging van uw financiële administratie die niet langer handmatig financiële gegevens uit Culicart hoeft over te kloppen. U stuurt voortaan beter door de heldere managementinformatie vanuit de Culicart factuurregels voor het financiële pakket.

Met IIN/PS koppelt u moeiteloos de artikelgegevens om over de juiste informatie te beschikken van allergenen- en dieetvoedingswaarden evenals voor de ingrediëntenregistraties.

Met de Culicart bestelmodule krijgt u alle bestellingen inzichtelijk. Voor al uw leveranciers en op basis van diverse methoden. Culicart verstuurt uw orders automatisch zonder deze over te zetten in een webshop. Ook bestelt u eenvoudig berekende aantallen, niet intuïtief maar op basis van statistiek. Dit levert aantoonbaar besparingen op, zowel in waste als tijd- en kostenbesparing. Kortom, uw bestelproces van A tot Z duurzaam geborgd.

Bestelt uw afdeling artikelen bij een centrale keuken buiten de menucyclus? Denk aan koffie, thee, soep, melk en meer die u bijvoorbeeld dagelijks uitserveert via de broodserveer- of drankenwagen. Specifiek het bestellen van die artikelen verloopt probleemloos via de module uitgifte registratie. De afdelingsmedewerker logt hiervoor in het Medewerkersportaal in en bestelt vanuit een vaste lijst met producten.

BYOD staat voor Bring-Your-Own-Device. Hiermee speelt Culicart in op de toenemende behoefte van patiënten/cliënten om via hun eigen device Culicart te bedienen en te benutten, zoals een smartphone of tablet. Eenvoudig, laagdrempelig en 100% veilig.

Pasgeboren baby’s zijn een kwetsbare groep patiënten binnen uw ziekenhuis. De verstrekking van flesvoeding, pap en overige producten dient dan ook uiterst zorgvuldig plaats te vinden en is daarmee ook een kritisch proces. Daarom biedt Culicart ook voor de allerkleinsten in het ziekenhuis een oplossing. Met deze module ondersteunt u op veilige wijze het gehele proces van aanvragen, bereiden en distribueren van zuigelingenvoeding, van groot belang voor de allerkleinsten.

Zorg en behandelingen worden steeds meer op de specifieke cliënt/patiënt of aandoening afgestemd. Deze trend zien we ook terug in de verstrekking van (speciale) voeding. Denk aan specifieke maaltijden voor cliënten/patiënten met een bepaald ziektebeeld, waarbij de keuken specifieke hoeveelheden voeding en/of bereidingen voorbereidt. Dit kunnen ook specifieke dieetproducten zoals dieetpreparaten en sondevoeding zijn. Momenteel worden deze vaak als extra verstrekking in Culicart Hospitality toegepast. Echter, deze methode voorziet vaak niet in de gehele vraag en past niet helemaal in het proces. Met de module Dieetmaaltijden lost u dit hiaat in één keer op.

Extra dienstverlening

SLA staat voor Service Level Agreement. Naast technische SLA’s biedt Culicart u ook functionele SLA’s. Op basis van deze laatste variant geven de kundige medewerkers van Customer Support u snel antwoord op kleine vragen en kijken we oplossingsgericht mee met eventuele bugs. U kiest zowel uit een Zilver of Goud SLA; het grootste verschil tussen beide varianten is voornamelijk de support die u krijgt in (doorloop)tijd uitgedrukt en binnen de gestelde afspraken. Voor welke SLA-variant u ook kiest: uw vraag krijgt binnen kantoortijden altijd prioriteit. De keuze voor een SLA is dus een vertrouwde zekerheid op momenten die ertoe doen.

Deze dienst geeft u, los van projecten, op afroep recht op een jaarlijkse check up. Een gesprek met uw eigen consultant met als kernvraag: werkt Culicart nog zoals we dat met elkaar voor ogen hebben? Benut u alle mogelijkheden eigenlijk wel van Culicart? En ook: hoe kunt u Culicart nog efficiënter inzetten? Kortom, een gegarandeerd aantal consultancy-uren tegen gereduceerd tarief waarmee we vanuit een overkoepelende blik met elkaar de horloges gelijkzetten richting toekomst.

De technische SLA van Culicart geeft u 24/7 toegang tot specifiek de collega’s van Culicart die verantwoordelijk zijn voor hosting. Vooral een onmisbare technische dienst voor de cure en care waarbinnen een ongestoorde maaltijdverstrekking ook buiten kantoortijden cruciaal is.

Culicart werkt zowel on premise als in de cloud. Deze keuze is aan u. Voor een toenemend aantal klanten verzorgen wij het technisch beheer in relatie tot Culicart in de cloud. Alle techniek rondom Culicart, zoals (beveiligings)updates nemen onze specialisten op afstand van u over. Door deze maximale ontzorging heeft u nergens meer omkijken naar en focust u 100% op uw eigen kernwerkzaamheden in de cure of care. Uiteraard is al uw patiënten- en cliëntendata in onze cloud maximaal beveiligd conform de meest actuele techniek en wettelijke voorschriften.

Overweegt u een nieuw project in relatie tot uw voedingslogistiek? Betrek de ervaren consultants van Culicart hier dan gerust al in de meest prille fase bij. We noemen dit project consultancy: samen met u kunnen we optrekken in uw project op basis van praktijkgerichte advisering. Wat is uw doel? Wat wilt u bereiken? Wat moet u daarvoor in uw eigen organisatie procesmatig aanpassen en hoe kan Culicart hierin flexibel meebewegen? We denken én doen graag met u mee op basis van heldere afspraken.

Heb je vragen over bovenstaande of wil je meer weten over hoe we verschillende pakketten slim inzetten? Bekijk de veelgestelde vragen, of neem contact op met Tim Viezee via 06 433902710 of via tim.viezee@pinkroccade.nl.