Zorgorganisaties

Culicart: de digitale oplossing op het gebied van voedingsmanagement in de zorg.

Nieuw_MWP

Culicart voor zorgorganisaties

Steeds meer zorginstellingen organiseren de complete voedingslogistiek met onze integrale softwareoplossing Culicart. Dit maken wij met ons team van specialisten al ruim 30 jaar met veel passie en bevlogenheid mogelijk. Met Culicart staan wij voor:

Optimale voedselveiligheid
Minder voedselverspilling
Verlaagde werkdruk
Afdelingsbestellingen
Budgetbewaking
Beheerst voedingsproces

Vraag een demo aan!

Benieuwd wat Culicart kan beteken voor jouw organisatie? Vraag dan een demo aan! Samen zullen wij kijken naar de mogelijkheden. Ons voedingsmanagementsysteem kan volledig worden ingericht afgestemd op het voedingsconcept van jouw organisatie. Zo is het dus altijd afgestemd op de situatie en wensen!

Lees wat onze klanten vinden van Culicart

Thema's voor zorginstellingen

In ons team ligt de focus niet alleen op het voedingslogistieke proces maar juist ook de gastvrijheidsbeleving voor patiënt- en cliënten door de inzet van het Culicart Medewerkersportaal. We bieden vele functionaliteiten om de afdelingsmedewerkers en roomservice processen optimaal te ondersteunen met een overzichtelijke agenda met taken en sturen op de service tijdens de laatste meters. Hiervoor faciliteren we digitale overdrachten en persoonlijke voorkeuren en opmerkingen die bijdragen aan de beste service en advies vanuit de roomservice. Ideaal ter ondersteuning voor tijdelijke en flexmedewerkers die minder bekend zijn met de patiënt- en cliënten op een afdeling.

Een greep uit de functionaliteiten voor roomservice:

   • Inzage en bewerken van cliëntgegevens
   • Inzage en registratie dieetvoorschriften en aanvullende instructies
   • Ondersteuning werkzaamheden (roomservice) op de afdeling
   • Registratie bezoekersmaaltijden met digitale betalingen
   • Bestellen van individuele- en groepsmaaltijden
   • Inzage allergeneninformatie op gerechtniveau om te voldoen aan alle wetgeving
   • Inzicht in voedingsdoelen en sturen op de gewenste voedingsinname
   • Inzicht in klanttevredenheid en feedback op het proces van eten en drinken

Ook in de keuken biedt Culicart gebruiksgemak en flexibiliteit door digitalisering. In afgelopen jaren zijn er vele mooie innovaties geweest in de manier waarop een maaltijd besteld kan worden. Geen papieren menukaart met vakjes om aan te kruisen of lijstjes met bestellingen meer maar een digitale oplossing die ook de tijd tussen bestelling en consumptie verkort. Ook voor de koks in de keuken bieden we deze mogelijkheden waardoor we zoveel mogelijk realtime en digitaal kunnen werken, vergelijkbaar met oplossingen in de horeca. Dus weg met alle papieren lijsten wat enorme kostenbesparingen en efficiëntie veroorzaakt en focus op de productieprocessen en planning. Dit maakt het werken met Culicart in de keuken ook aantrekkelijk voor nieuwe generatie koks. Naast het digitaliseren van planning en kookopdrachten is het hierdoor ook veel makkelijker om te koken met de ondersteuning van recepturen en bereidingsinstructie gericht op kwaliteit en de inzet van minder ervaren personeel. De digitale keuken helpt ook met grip op afwijkingen en bijzonderheden voor patiënten in je productieproces.

Met onze cloud dienstverlening is Culicart altijd up-to-date én beschikbaar voor de gebruikers zonder zorgen bij updates en technisch beheer. Door gebruik te maken van de Culicart Cloud bieden wij een veilige oplossing incl. 24×7 ondersteuning bij calamiteiten.

Kennismaken met Culicart?

Ben je benieuwd hoe Culicart aansluit op het voedingsconcept van jouw organisatie? Zou je graag meer willen weten over hoe de software eruit ziet en hoe het ingezet kan worden om jouw voedingsproces te ondersteunen? Neem dan contact op met Sieneke Lemstra via 06 4339 2712 of via sieneke.lemstra@pinkroccade.nl of

Blijf altijd up-to-date

Schrijf je in voor de Culicart nieuwsbrief en ontvang productupdates, -releases en handige tips over onze softwarepakketten.