Gisette van Dam trad op 1 november 2021 toe tot het team van Culicart als consultant Food & Hospitality. Zij studeerde voedingswetenschappen in Wageningen en heeft inmiddels meerdere jaren werkervaring rondom het thema voeding in de zorg. “Culicart biedt mij rechtstreeks klantcontact vanuit mijn functie als consultant. Het is fijn om concreet iets te kunnen betekenen voor de gebruikers van Culicart en klanten te kunnen begeleiden bij veranderingen en projecten. Zoals klanten van Culicart helpen hun proces te optimaliseren en hen heel concreet ons voedingsmanagementsysteem Culicart optimaal te laten benutten.   

Samenwerking

Als consultant adviseert Gisette klanten van Culicart: “Hen kan ik helpen bij het optimaliseren van de werking van Culicart als onderdeel van het voedingslogistieke proces. Zoals hulp bij updates en inrichting, vragen waar zij tegenaan lopen en waar zij door willen ontwikkelen. Maar ook begeleid ik klanten die een nieuw voedingsconcept gaan implementeren. Ik kan hen dan adviseren hoe Culicart hier optimaal in past. Uiteraard volg ik hiervoor alle trends rondom voeding in de zorg en de gevolgen daarvan voor onze klanten. Inzichten die ook weer van pas komen bij de doorontwikkeling van Culicart. Ook hoop ik de leerervaringen bij de ene klant mee te nemen naar de andere. Dit past ook in mijn opstelling als teamplayer, zowel extern als intern. We doen het echt als team en ik zie dat de collega’s van Culicart heel goed samenwerken. Van ontwikkeling, customer support en professional services tot en met management. Als relatief klein team is dat juist onze kracht!”

U bereikt Gisette van Dam via 06 4339 2745 en gisette.vandam@pinkroccade.nl.

Gisette van Dam

U kunt mij bereiken via: