Maaltijdservices

Culicart: de volledige oplossing op het gebied van voedingsmanagement voor maaltijdservices.

De oplossing op het gebied van voedingsmanagement

Steeds meer maaltijdservices organiseren de complete voedingslogistiek met onze integrale softwareoplossing Culicart. Dit maken wij met ons team van specialisten al ruim 30 jaar met veel passie en bevlogenheid mogelijk. Het voedingsmanagementsysteem van Culicart brengt verschillende voordelen met zich mee:

Minder voedselverspilling door meer inzicht
Kostenbesparing door hogere efficiëntie
Flexibele oplossing voor ieder voedingsconcept
Klantoverleg
DEMO AANVRAGEN
Neem contact met ons op!

Benieuwd wat Culicart kan betekenen voor jouw organisatie? Vraag dan een demo aan! Samen zullen wij kijken naar de mogelijkheden. Ons voedingsmanagementsysteem kan volledig worden ingericht en afgestemd op het voedingsconcept van jouw organisatie. Zo sluit het dus altijd aan op de situatie en wensen!

Lees wat onze klanten vinden van Culicart

Thema's voor maaltijdservices

Culicart biedt direct inzicht voor de besteller, hoeveel maaltijden zijn er besteld ? Welke diëten, afleidingen en extra verstrekkingen zijn nodig? Op basis hiervan wordt een besteladvies aangemaakt die handmatig of elektronisch verstuurd wordt naar de leverancier(s). Dit draagt bij aan;

  • Juiste informatie voor maaltijdverstrekking 
  • Met één druk op de knop bestellen bij verschillende toeleveranciers
  • Reductie van waste (voorkomen dat er structureel teveel wordt besteld)
  • Combinatie van individuele maaltijden, groepsvoeding en maaltijden op maat mogelijk

Al jaren biedt Culicart de ondersteuning van de productieprocessen in zorginstellingen. Hiermee ondersteunen wij de koks om de juiste gerechten te bereiden in de centrale of decentrale keuken.

  • Digitale ondersteuning kook- en portioneerproces (centraal en decentraal)
  • Inzicht in allergenen en voedingswaarde
  • Beheer van menucyclus en recepturen
  • Extramurale maaltijden voor bewoners in de wijk

Met onze cloud dienstverlening is Culicart altijd up-to-date én beschikbaar voor de gebruikers zonder zorgen bij updates en technisch beheer. Door gebruik te maken van de Culicart Cloud bieden wij een veilige oplossing incl. 24×7 ondersteuning bij calamiteiten.

Kennismaken met Culicart?

Ben je benieuwd hoe Culicart aansluit op het voedingsconcept van jouw organisatie? Zou je graag meer willen weten over hoe de software eruit ziet en hoe het ingezet kan worden om jouw voedingsproces te ondersteunen? Neem dan contact op met Sieneke Lemstra via 06 4339 2712 of via sieneke.lemstra@pinkroccade.nl of

Blijf altijd up-to-date

Schrijf je in voor de Culicart nieuwsbrief en ontvang productupdates, -releases en handige tips over onze softwarepakketten.