
Over PinkRoccade Food & Hospitality
Onze businessunit ondersteunt met CuliCart Hospitality de logistiek voor eten en drinken en bijbehorende roomservice in ziekenhuizen en zorginstellingen in de GGZ en Care.
De applicatie ondersteunt alle voedingsconcepten (bv roomservice, meals on wheels). Kortom: CuliCart Hospitality helpt afdelingsmedewerkers in de zorg met het organiseren van het eten en drinken. Daarnaast beschikt het over een patiëntenportaal waarin het menu is aangepast op het dieet en eventuele allergieën van de patiënt.
Ons team levert een belangrijke bijdrage aan de beleving van comfort gedurende het verblijf van de patiënt. Daarnaast spelen we in op belangrijke trends in voeding en hospitality.
Food & Hospitality is onderdeel van PinkRoccade Healthcare. PinkRoccade Healthcare draagt dagelijks bij aan betere zorg in Nederland. Dit doen we door IT-oplossingen te bieden voor een efficiënter zorgproces in ziekenhuizen, bij de GGZ en in de care-sector. Ook service, support, consultancy, implementatie, hosting en technisch beheer horen bij onze dienstverlening. Zo zorgen we ervoor dat u zich kunt richten op het leveren van de beste zorg.
Vandaag, morgen en in de toekomst.
Maak kennis met onze Productmanager Brenda
Voor veel van onze klanten is Brenda een vertrouwd gezicht.
Brenda woont samen met haar man in het Gelderse stadje Huissen. In haar vrije tijd kookt zij graag een lekkere maaltijd, reist naar verre oorden, leest een goed boek of wandelt op de nabijgelegen Veluwe.
In 2001 is Brenda gestart bij PinkRoccade Healthcare als consultant en heeft in 2008 de overstap gemaakt naar productmanagement.
In deze rol kan zij haar passie voor voeding en zorg ruimschoots kwijt. Zij levert graag haar bijdrage aan het welbevinden van patiënten en cliënten van onze klanten. Immers door een goede maaltijd, passend bij het dieet en voorkeuren van de patiënt herstellen zij sneller of voelen cliënten zich prettiger.
Als Productmanager houdt Brenda zich met heel diverse zaken bezig. Samen met het ontwikkelteam vertaalt zij algemene marktontwikkelingen én uw vragen naar concrete uitbreidingen van CuliCart Hospitality. Dit leidt uiteindelijk tot de roadmap waar we als team samen aan werken.
Het leukst aan haar functie vindt Brenda de contacten met klanten. Bijvoorbeeld samen sparren over de nieuwe ontwikkelingen in de zorg of hoe CuliCart Hospitality uw organisatie het beste kan ondersteunen in uw (nieuwe) voedingsconcept. Wilt u met Brenda in gesprek over de ontwikkelingen of mogelijkheden die CuliCart Hospitality biedt voor uw zorgorganisatie? U kunt Brenda bereiken op telefoonnummer 06 – 4339 2677.
Maak kennis met onze accountmanager Mathijs
Mathijs is 33 jaar en woonachtig in Apeldoorn. Samen met zijn vrouw is hij trotste vader van Boris (2).
Hij is een groot liefhebber van koken en daarnaast een aanhanger van fitnessen en wielrennen.
De afgelopen jaren heeft hij ervaring opgedaan als accountmanager bij diverse bedrijven in de Hospitality. Sinds 2016 werkt Mathijs voor CuliCart Hospitality. ICT heeft hem altijd al aangetrokken zeker in combinatie met eten & drinken. Mathijs kan in deze functie zijn passie kwijt, bovendien sluit het ook mooi aan bij zijn opleiding aan de Hotelschool.
Bij CuliCart Hospitality ligt de focus op dit moment op Patiëntportalen en ondervoeding.
Wilt u in gesprek over de mogelijkheden die CuliCart Hospitality biedt voor uw zorgorganisatie? Neem rechtstreeks contact met op met Mathijs via 06 – 4339 2712.