over ons datadash

Over PinkRoccade Food & Hospitality

Onze businessunit ondersteunt met CuliCart Hospitality de logistiek voor eten en drinken en bijbehorende roomservice in ziekenhuizen en zorginstellingen in de GGZ en Care.

De applicatie ondersteunt alle voedingsconcepten (bv roomservice, meals on wheels). Kortom: CuliCart Hospitality helpt afdelingsmedewerkers in de zorg met het organiseren van het eten en drinken. Daarnaast beschikt het over een patiëntenportaal waarin het menu is aangepast op het dieet en eventuele allergieën van de patiënt.

Ons team levert een belangrijke bijdrage aan de beleving van comfort gedurende het verblijf van de patiënt. Daarnaast spelen we in op belangrijke trends in voeding en hospitality.

Food & Hospitality is onderdeel van PinkRoccade Healthcare. PinkRoccade Healthcare draagt dagelijks bij aan betere zorg in Nederland. Dit doen we door IT-oplossingen te bieden voor een efficiënter zorgproces in ziekenhuizen, bij de GGZ en in de care-sector. Ook service, support, consultancy, implementatie, hosting en technisch beheer horen bij onze dienstverlening. Zo zorgen we ervoor dat u zich kunt richten op het leveren van de beste zorg.

Vandaag, morgen en in de toekomst.
 

© 2019 PINKROCCADE HEALTHCARE Disclaimer Privacyverklaring