Play Video

“Als consultant voor Culicart ligt vooral mijn focus bij de care, dus de zorginstellingen. Bewoners verblijven hier doorgaans langer dan in de andere sector waarin wij actief zijn met Culicart waardoor er dan ook andere processen zijn rondom voeding. Inhoudelijk ben ik de eerste aanspreekpersoon voor de klanten. Bijvoorbeeld op locatie zorgen dat Culicart werkt zoals we dat hen hebben beloofd. Van implementatie en updates tot en met het oplossen van problemen ben ik de vraagbaak.
Daarnaast is het belangrijk het proces te begrijpen om optimalisatie te kunnen realiseren en meerwaarde te creëren.”

Gevoel voor de care                                                                                                                                                           

“Als consultant begeleid je klanten bij grote veranderingen en projecten. Zoals een uitbreiding binnen Culicart of een nieuwe werkwijze waardoor je zaken voor je klant in Culicart anders kan inrichten. Maar denk ook aan het toevoegen van een nieuwe afdeling binnen een zorginstelling aan Culicart. Het is belangrijk dat we begrijpen voor welke veranderingen de zorg staat en hoe we daarin kunnen bijdragen. Op termijn ga ik dan ook een stukje accountmanagement doen om een verbindende rol te krijgen. Ik kom uit de horeca en heb onder andere levensmiddelentechnologie gestudeerd. Dus heb ik niet alleen iets met food, maar ook met klantvriendelijkheid, gastvrijheid en beleving. Ook vind ik dat gezonde voeding vanzelfsprekend moet zijn met daarbinnen keuzevrijheid voor wat je echt lekker vindt. Al die ervaringen komen heel mooi samen in mijn werk voor Culicart. Het zit in mij om mensen verder te willen helpen. Die eigenschap kan ik in mijn werk voor Culicart prima kwijt.”

 

Jan-Willem IJsendoorn

“Al mijn eerdere ervaringen komen mooi samen in mijn werk voor Culicart”

U kunt mij bereiken via: