Apeldoorns familiebedrijf Fresh Food kiest voor Culicart

Fresh Food Apeldoorn

We zijn er trots op dat we een Apeldoorns familiebedrijf mogen verwelkomen als relatie bij Culicart.

Samen met Fresh Food Apeldoorn zijn we een vijfjarige overeenkomst aangegaan waarbij het huidige proces geoptimaliseerd gaat worden en voegen we het extramuraal portaal toe, dit biedt de mogelijkheid voor het digitaal bestellen van de maaltijd in de regio.

Fresh Food Apeldoorn is ontstaan vanuit de passie voor gezonde en eerlijke voeding voor iedereen. Geen massaproductie, maar persoonlijk contact en ambachtelijke bereidingen. Zij bereiden dagelijks warme en gekoelde maaltijden, hapjes, lunches, buffetten en nog veel meer smakelijke producten.

Na een lang traject waarbij Erik-Jan Brummel van Fresh Food Apeldoorn, de markt heeft verkend, welk voedingslogistiek systeem het beste aansluit bij de groei van zijn bedrijf, is er gekozen voor Culicart.

Erik-Jan Brummel: “We houden binnen Fresh Food Apeldoorn al onze processen tegen het licht volgens het ESSA principe. (Elimineren, Simplificeren, Standaardiseren en Automatiseren) Door de groeiende vraag naar onze ambachtelijke producten vanuit de institutionele markt en de groeiende productie van specifieke maaltijden, welke wij op receptuur bereiden, groeide bij ons de behoefte om deze keten binnen de organisatie naar 2021 te brengen. Culicart sluit met de dienstverlening perfect aan bij deze vraag en de groei voor de komende jaren voor Fresh Food Apeldoorn. Wij kijken uit naar een langdurige partnership met Culicart. “