Maaltijdservice Oosterlengte optimaliseert voedingsmanagement proces met Culicart

Groepsfoto Oosterlengte en Culicart belanghebbenden

Maaltijdservice Oosterlengte levert al bijna 30 jaar lekkere en gezonde maaltijden in Oost-Groningen. Deze maaltijden worden iedere dag bereid met verse ingrediënten door hun professionele koks. Hierbij maken zij gebruik van regionale producten waardoor zij streekgerechten op het menu kunnen zetten waar hun klanten van houden. Met inmiddels al meer dan 1200 klanten die dagelijks gebruik maken van de Maaltijdservice en het gevarieerde menu aanbod dat geboden wordt, heeft de Maaltijdservice van Oosterlengte onderzoek gedaan naar de ondersteuning van dit proces en gekozen om Culicart hiervoor in te zetten. Met trots verwelkomen wij onze nieuwe relatie de Maaltijdservice van Oosterlengte! 

Met de keuze voor Culicart is het voor de Maaltijdservice van Oosterlengte mogelijk om een efficiëntere productie, portionering en distributie van hun maaltijden te verzorgen. De zorglocaties van Oosterlengte bestellen hun maaltijden vanaf nu gemakkelijk en snel digitaal via het Culicart Medewerkersportaal, wat leidt tot een efficiëntere werkwijze en minder administratieve lasten. 

Ook klanten die thuis willen genieten van een lekkere en gezonde maaltijd kunnen nu kiezen uit een compleet A, B of C menu. Om dit proces ook makkelijker te maken zal in een volgende fase het Culicart Extramuraal portaal geïmplementeerd gaan worden, zodat deze klanten thuis hun maaltijden digitaal kunnen bestellen. 

Wij zijn er als Culicart trots op dat wij bij de Maaltijdservice van Oosterlengte mogen gaan bijdragen aan het gemak van het maken van de juiste maaltijdkeuze voor iedere klant en bewoner!