Mail je feestdagensnapshot en kom in onze ‘Hall of Food’

Feestdagen!

Culicart wenst al haar relaties en gebruikers fijne feestdagen en een gelukkig en vooral gezond 2022 toe. Opnieuw beleefde de zorg een extra inspannend jaar. Corona stond helaas hoog op ons dagelijkse menu van zorgen en uitdagingen. Niet eerder was ons motto ‘Voeding als medicijn’ zó toepasselijk. Want van lekker en gezond eten krijgt iedereen een extra ‘boost’! 😊.

Culicart is benieuwd hoe jij de feestdagen viert…  

Thuis ongedwongen onder elkaar? Of aan een sjiek diner? Of misschien werk je wel in je ziekenhuis, zorgorganisatie of productiekeuken aan een heerlijk kerstdiner. Graag ontvangen wij jouw foto of bericht over hoe jij culinair de feestdagen viert. Maar een snapshot van je feestelijke gerechten op je werk in de zorg of productiekeuken is net zo welkom!

Wat staat er op het kerst/feestmenu?                                                                                                                      

Stuur ons je leukste culinaire idee en zet er gerust een tekst bij. Alles is goed, alles is welkom. Samen maken we de sfeer. De enige spelregel? Zet niet ongevraagd patiënten, cliënten of collega’s op de foto vanwege de privacy.

Vul jij onze ‘Hall of Food’?

We zien heel benieuwd naar jullie reactie. Elk bericht en/of foto plaatsen we op onze ‘Hall of Food Heroes’ op de Culicart website ter inspiratie en trots vanuit de wereld van voeding.

Bekijk de inzendingen hieronder!

Hutten
Attent
Delfland_kerst
ActiVite_kerst
MUMC_kerstmenu