Lancering van het vernieuwde medewerkersportaal

Nieuw_mwp

Welkom in Culicart’s vernieuwde Medewerkersportaal!

Al vanaf 2005 biedt Culicart ondersteuning bij het invoeren van menukeuzes via mobiele apparaten. Wat destijds begon met de eerste generatie smartphones (PDA’s) voor het digitaal invoeren van keuzes, is inmiddels uitgegroeid tot een volledig Medewerkersportaal gericht op de hospitality- en roomserviceprocessen voor de voedingsassistenten en medewerkers op de afdeling.

Verbeteren vanuit feedback

Inmiddels vonden wij het alweer tijd om het huidige Medewerkersportaal technisch te vernieuwen en nieuwe functies en verbeteringen door te voeren. Uiteraard op basis van feedback van onze gebruikers, zoals we dit recent ook in het portaal voor de cliënt en patiënt hebben gedaan.

Verbetering: van functioneel naar procesgericht

Los van techniek, zien we de grootste veranderingen in het vernieuwde Medewerkersportaal in meer procesmatige ondersteuning voor de gebruikers. Hierdoor bieden wij de functionaliteiten gekoppeld aan de taken op de afdeling. Voortaan hoeven gebruikers minder te klikken en ondersteunt Culicart meer in het proces op de afdeling. Daarnaast zijn op basis van uitgebreide analyses en user experience designs meerdere verbeteringen doorgevoerd in bestaande functionaliteiten zoals:

  • Verbetering van geplande taken (voorheen workflow).
  • Intuïtief en responsive design voor gebruik op verschillende (mobiele) devices.
  • Vereenvoudiging van schermen en registratie.
  • Meer signalering op bijzonderheden en afwijkingen bij cliënten en/of patiënten.
  • Flexibiliteit in inzage van één of meerdere kamers en/of afdelingen.
  • Betere performance.

 

 
 

Positieve ervaringen pilotklanten

Om ervoor te zorgen dat alle klanten een goed werkende oplossing ontvangen, hebben wij in de afgelopen maanden uitgebreid getest met meerdere gebruikers (>100!) van onder andere UMC Utrecht, Deventer Ziekenhuis, Ommelander Ziekenhuis en Rijnstate, onze pilotklanten. Tijdens deze pilots hebben wij een bètaversie van het vernieuwde Medewerkersportaal uitvoerig getest en verbeterd op basis van feedback van gebruikers. De feedback van deze gebruikers bleek zeer positief en daarmee hebben wij ook het vertrouwen om deze vernieuwde module beschikbaar te stellen aan al onze klanten. Wil je meer weten over deze pilots? Zoek dan contact met ons!

Het vernieuwde Culicart Medewerkersportaal is beschikbaar vanaf 25 januari!

Het vernieuwde Medewerkersportaal is onderdeel van Culicart release 6.06 die vanaf 25 januari beschikbaar is voor installatie. Voor vragen en/of ondersteuning bij het installeren van deze update helpt ons supportteam graag via 0800-9119 of via het klantportaal op www.culicart.nl/support/