Ontwikkelsessie Digitale Keuken: grip op je productieproces

Ontwikkelsessie

Vandaag is alweer de derde sessie met onze ontwikkelpartners van het initiatief de Digitale Keuken. Het online beschikbaar hebben van gegevens is al niet meer weg te denken in ons dagelijks leven. De Digitale Keuken is dé volgende stap in een digitaal, real-time en verbonden logistiek proces om ervoor te zorgen dat de juiste maaltijd bij de juiste patiënt terecht komt.

Dit levert voordelen op verschillende niveaus. Het reduceren van allergische reacties of aversie op voeding, waste reductie, vermindering van papiergebruik, meer controle en grip op het productieproces óf juist innoveren om het werk in de keuken aantrekkelijker te maken.

productieproces

Het onderwerp van de ontwikkelsessie van vandaag is het digitaliseren van het productieproces. Welke gegevens wil je digitaal op je tablet of scherm beschikbaar hebben? Hiervoor hebben wij suggesties klaar staan die wij met elkaar gaan bespreken. Met die input gaan we aan de slag in het door ontwikkelen van dit onderdeel. Daarmee starten we de pilot in de keuken van de ontwikkelpartners die aangesloten zijn op dit initiatief.

Wil je meer weten over dit initiatief? Neem dan contact op met Maaike Köhne via 06 4339 2588 of via maaike.kohne@pinkroccade.nl